Főoldal » 2016 » Augusztus » 08

Szevasztok delekig! Pontosan ma 2 éve, hogy egy főadmin MFR-ről, névszerint MR.T létrehozott egy The Family nevű klánt, ami akkor még 2-3 taggal rendelkezett, nem volt webje, se szervere, csak egy kis templom sztriptízbáros belsővel. Bevett egy olyan majmot, aki mindössze 5 nappal azelőtt kezdett el SAMP-ozni és full idegbeteg volt. Azóta sok minden történt, többek között 2 névváltás, egy egyesülés az NMW-vel, warok, CL-ek lelépése, de a klán mégis megmaradt és továbbra is aktív. Sok minden van, amire büszkék lehetünk, illetve olyan is amire nem, de hát az sem maradhat el 2 év leforgása alatt. Voltak olyan tagok, akik nagy segítségére voltak a klánnak, gondolhatunk itt mondjuk LeGeNd-re az idei M4 ligán, aki nagyban hozzájárult ahhoz, hogy 3. helyezést érjünk el. Vagy épp Pi$ti meg DeLL, akik írtak egy saját war szervert, alig 1 hét alatt. Viszont sajnos olyanok is voltak, akiknek nem igazán sikerült beilleszkedni és rájönni, miről is szól ez a klán, milyen ""elveket"" követünk. Gondolom a legtöbb ember eddig is lusta volt elolvasni, így hát nem is húzom tovább az időt.

Köszönjük mindenkinek az elmúlt 2 évet! Mindazoknak, akik warokon segítették a klánt és persze azoknak is, akik MFR-en, WSES-en tartoztak közénk és igyekeztek feldobni a mindennapokat.

Igaz, mára eléggé kihalófélben vagyunk, köszönhetően a SAMP hanyatlásának, de biztos lehet benne mindenki, hogy a tNg nem csak 2 évre szóló klán lesz.

 

The Next Generation, 2016

Megtekintések száma: | Hozzáadta:: AWE | Dátum: 2016-08-08 | Hozzászólások (3)

Rules
Online users
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0