A The Next Generation aka New Great Family 2014 december 30-án alakult a korábbi New Maxximum World(N.M.W.) illetve The Family(TF) klánok összeolvasztásával. Először lássuk a két klán történetét.


 

The Family:

  • A The Family klánt 2014 augusztus 8-án csinálta meg MR.T, de kisebb-nagyobb problémák miatt 2014. szeptember 5-én újra kellett csinálni, ám talán nem is gond, mert így ki tudtuk javítani a hibákat, amik akkor a klánban voltak. Az akkori leaderek MR.T és Awe voltak, de Dávid, aki tulaj a szerveren betette magát is annak, így ő is csatlakozott. Ekkor kezdett el warozni, illetve csak warozgatni a klán, mert azok még Fun szerveren történtek, nem voltak túl komolyak.

 

 

New Maxximum World:

  • A klán 2013.10.20.-án alapult Snake által, New Maxximum World néven. Snake mellett volt egy másik vezető, Bozsi aki mára már felhagyott a játékkal. Eleinte Sawn Off-os és M4-es klán volt. Elvileg ez volt a szerver klánja. Volt olyan időszak, mikor eléggé kevesen voltunk, de aztán gyarapodott a létszámunk. Mielőtt a klán megszűnt volna, a klán leaderek Snake és Pi$ti.15 voltak.

 

 

The Next Generation:

  • 2014 December 30-ra mindkét klán kihalóban volt, az emberek inaktívak voltak, már csak páran maradtunk, így jutott a leadereknek eszébe, hogy mi lenne, ha egyesülnénk? Ekkorra a TF felhagyott a warokkal már. Az új leaderek: MR.T, Snake, Awe, Dávid, Pi$ti.15 és Bogi lettek. Ennek hála a klán ismét tele lett emberrel. Közös megegyezés alapján az új név a New Great Family lett. 2 hónappal később Bogi kilépett mindenféle ok nélkül. Míg többen elmentek, lett pár új tag is. Megint ugrunk az időben pár hónapot: ismételten warozunk, most már komolyabban, lett a klánnak weboldala és war szervere is. Az egyik leader, névszerint Snake elhagyta a klánt kisebb nézeteltérések miatt és újraalapította az NMW-t és több korábbi NMW-s tag is ment vele, így muszáj volt lecserélnünk az NGF nevet. Legalkalmasabbnak aThe Next Generation nevet találtuk. A 2016-os M4 Ligán a klán 3. helyezést ért el közben. A SAMP többnyire kihalt klánok terén, de pár CW klán maradt, velük elvétve szoktunk warozni, de hosszú ideje nem találtunk legyőzőre. 2016. 08. 08-án 2 éves lett a tNg.

 

 

 

Rules
Online users
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0